fredag 11 november 2011

Arvtagaren

Den är äntligen här. Boken jag har väntat på i 3 år. Huh. Kan knappt fatta det. I den här boken kommer serien att avslutas, serien som jag följt i... vad är det? Sex år? Sju? Och den är på underbara 905 sidor! Så nu vet ni vad jag kommer ha för mig ett tag. 


Någon mer som läser, har läst eller ska läsa Arvtagaren? 

10 kommentarer:

 1. JAAAG, väntar bara på mitt exemplar bokus måste typ ha glömt mig :S

  SvaraRadera
 2. Jag rusade i princip till bokhandeln i onsdags när boken släpptes :D

  SvaraRadera
 3. SVAR: Wow, visste inte att den var så lång yes ! och nej jag har inte läst den än väntar på mitt exemplar som inte har kommit ännu -.- :D

  SvaraRadera
 4. Jag ska läsa den! Men kommer dock vänta lite och önska mig den i julklapp. Är inte så sugen på den just nu. Men jag gillar verkligen serien, så det ska bli kul sen när det blir dags :)

  SvaraRadera
 5. SV: Haha, fasen vad irriterande det måste varit. Skönt att du fått tag på den nu i alla fall. Jag vågade inte förbeställa den med risk för att inte få den på releasedagen. Ja, håller med! Vill inte att det ska ta slut, men trots det läser man klart den så fort man kan. :P

  SvaraRadera
 6. Läser den just nu, väntat i tre år jag med... Den kommer dock ta slut alldeles för fort D:

  SvaraRadera
 7. Kommer vänta tills jag får den i julklapp. Då kan jag sträckläsa under hela lovet :D

  SvaraRadera
 8. Oj, är den hela 905 sidor :O Ja då har du att göra :)

  Jag har inte läst någon av Eragon-böckerna men jag har förstått att de ska vara bra, den här har ju varit extremt efterlängtad :)

  SvaraRadera
 9. Den var så himla bra! Men det känns så tomt nu när den är slut, som ett svart hål i mig som aldrig kommer att kunna fyllas. Vilket hemskt slut sen med!

  SvaraRadera