fredag 31 augusti 2012

Månadsresumé augusti 2012

Läst i augusti: 
Nevermore - James Patterson
Harry Potter och De Vises Sten - J.K. Rowling (omläsning)
Harry Potter och Hemligheternas Kammare - J.K. Rowling (omläsning)
Catching Jordan - Miranda Kenneally
En Bit Av Mig Fattas - David Levithan
Harry Potter och Fången Från Azkaban - J.K. Rowling (omläsning)
Goliath - Scott Westerfeld
Throne of Glass - Sarah J. Maas
The Lightning Thief - Rick Riordan (omläsning)
The Perks of Being A Wallflower - Stephen Chbosky

Bästa bok (inte omläsning):
Inga fullpoängare, men ändå två väldigt bra böcker. 

Föll mig inte i smaken:
Nevermore kan vara den största besvikelsen genom alla besvikelsers historia. Jag har fortfarande svårt att förmå mig själv att skriva en recension på den hemska boken, med det fruktansvärda slutet. Ugh.

Sammanfattning av månaden:
Jag är otroligt förvånad över att jag lyckades läsa så många böcker som jag gjorde den här månaden. För jag och böcker ... vi har inte riktigt kommit överens de senaste veckorna, sorgligt nog. Det var därför jag vände mig till Harry Potter och fann läslust där, och även passade på att läsa om kära The Lightning Thief för fjärde gången. Jag hoppas verkligen på att september månad blir bättre, men vi får se.

Planerar att läsa i september:
Eh. Jag vet faktiskt inte. Kanske någon mer Potter bok, och sedan ska jag även försöka ta mig igenom lite fler olästa böcker i hyllan. Och just det, även Den Röda Handsken som jag precis fick hem i min brevlåda! Den ser jag faktiskt väldigt mycket fram emot. Några andra böcker jag vill läsa ut: The Immortal Rules, Beautiful Creatures, My Life Next Door osv. Och hörni, vi får inte glömma vad september innebär: THE CASUAL FREAKING VACANCY!

2 kommentarer:

  1. Svar: Vad oturligt att du råkade radera meddelandet^^ Jag såg att Pia kanske också skulle till Bokmässan, men inte till träffen, kanske kan vi bestämma någon tid och plats där vi kan träffas(: Det är säkert några fler som inte ska på träffen också(:

    SvaraRadera