Liebster Blog Award

Jag har fått utmärkelsen Liebster Blog Award från både Ella och Beate! Tack så jätte mycket, det betyder jätte mycket! Älskar båda deras bloggar, så titta in på dem om ni inte redan gjort det! Okej, så då är det också meningen att jag ska svara på några frågor.

1. Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville bli Elvis Presley. Ha. Tror inte riktigt jag ens visste vad det innebar, men när jag såg min framtid så såg jag mig själv som Elvis Presley, typ stå på en scen med stort svart hår och dansa runt i vita vida byxor. Fråga mig inte varför.

2. Vad är du idag?
Jag är en sjuttonårig tjej som går mitt andra år på gymnasiet! Där går jag i en idrottsklass och läser samhäll-beteende. En rätt så rolig linje, men dock så vara alla idrottselever som gick samhäll tvungna att välja beteende så hade inte så mycket val liksom, haha.

3. Vart vill du helst resa?
Åh, många ställen. Sydafrika, Nya Zeeland, Skottland, China. För att nämna några. Jag är en sådan som inte gärna åker på bara solsemestrar, utan vill gärna uppleva nya saker. Som exempel vill jag någon gång i mitt liv tillbaka till Grand Canyon för att följa med på expedition längs klipporna och Colorado floden.

4. Var ser du dig själv om 5 år?
Då är jag 22 år och har gått ur gymnasiet för några år sedan. Kanske har jag listat ut vad jag vill bli i framtiden så att jag har börjat på universitetet. Eller så jobbar jag typ på McDonalds eller något, haha. Men jag ska ha gjort en lång resa med mina vänner och upplevt lite mer delar av världen.

5. Rött eller vitt?
Om det är vin vi pratar om så har jag bara smakat rött, och det är helt okej. Om det är färg så ingen, haha.

6. Sommar eller vinter?
Sommar! Tröttnar väldigt fort på vinter. Dessutom så kan man inte träna ute då, och sena träningskvällar på sommaren kan vara det bästa som finns. Men egentligen föredrar jag nog våren bäst. Är en sådan som inte gillar när det blir för varmt ute. Eller jag brukar klaga när det regnar hela tiden under somrarna och att jag vill ha sol, men sedan när det väl blir sol så gömmer jag mig inomhus där det är svalt, haha.

7. Skog eller hav?
Skog! Har aldrig riktigt gillat havet. Däremot hade jag kanske svarat sjö om det fanns som ett alternativ. Men älskar skogen. Där kan man liksom gå runt och drömma sig bort ett tag.

8. Vad gör dig ledsen?
Dåliga böcker, när mina vänner/familj är ledsna, orättvisor, läxor, sista Merlin avsnittet.

9. Vad är det bästa du vet?
Bra böcker, bra tv-serier, mina vänner, friidrott, att vara fri från läxor och kunna göra vad jag vill, resa, nytvättade lakan som hängt ute, konserter, sommarregn, Harry Potter, att skratta, musik, att skriva och min blogg!

Sådär! Och nu ska jag också skicka den här vidare! Är lite efter med att göra det här så tror de flesta redan svarat på den. Men jag tänkte att jag taggar 6 av mina favoritbloggar bara för att sprida lite kärlek till väldigt bra bloggar!

Man från Bokskadad
 Det märks verkligen att Man lägger ner mycket tid på sina inlägg och de är alltid så välskrivna och alltid jätte bra. Ett jätte fin och bra blogg helt enkelt.

Andréa från Andréa i Boklandet
Andréa skriver alltid jätte bra, och blir lika glad varje gång jag ser att hon publicerat ett nytt inlägg. Det är alltid jätte roligt att läsa hennes tankar om böcker och saker i allmänhet.

Emelie från Drizzle and Hurricanes
Emeeeliieee!! Har alltid älskat hennes blogg, och hon älskar Game of Thrones så jag har någon att diskutera med, mohahaha! Hon är också den bokbloggare jag träffat mest och pratat mest med på riktigt. JAG GILLAR DIG!

Anna från Boktycke
Jag älskar att Anna uppdaterar minst en gång varje dag. Då har jag alltid något att se fram emot varje dag och tycker alltid det är roligt att läsa vad hon har att säga om varje bok hon läst. Uppskattar också hennes inlägg om nya boksläpp varje vecka väldigt mycket!

Anna från Reading This World
 Anna har alltid roliga tankar om böcker och helt enkelt en jätte mysig blogg. Blir även här jätte glad varje gång jag sett att hon skrivit ett nytt inlägg.

Pia från Bookrelated
Sist men inte minst Pia! Jag har alltid älskat hennes blogg. Ett stort plus i kanten är också att hon gör jätte härliga bokvideos som alltid lyckas med att pigga upp mig. En välskriven och bra blogg!

Tack alla för jätte bra bloggar! Det var jätte svårt att välja vilka jag skulle ta med här, och jag fick lämna ute tiotals andra bloggar som jag också älskar jätte mycket. Men ja, tack helt enkelt för att ni fortsätter skriva och fortsätter vara bra!

Kommentarer

 1. Vad glad jag blir av den fina texten. Tack själv för en jättefin blogg!

  SvaraRadera
 2. Liiiiiisaaaaaaaa!! Jag gillar dig också, alltid supermysigt att träffa dig IRL xD (även om vi kanske är lite awkward... hehe xD)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Awkwardness is the shit XD

   Radera
 3. TACK! Blir lite sådär jättelätt rörd och ja, detsamma till dig!

  SvaraRadera
 4. Åh vad snällt!! Tack! Gillar din blogg väldigt mycket också :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till utmärkelsen :) Jag kan rekommendera Skottland, det är verkligen en magiskt plats att besöka! Så grönt och vackert överallt :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

A Clash of Kings - George R.R. Martin

Vad gör en bra karaktär?

A Game of Thrones - George R.R. Martin