Jag ska flytta!

Jag tror aldrig jag har nämnt på bloggen att jag ska flytta nu i augusti! I april ansökte jag till en folkhögskola i Jönköping och efter några jobbiga veckors väntan fick jag äntligen beskedet att jag hade kommit in!! Så jag ska bo i en helt ny stad! Utanför Värmland! Och jag känner inte en enda person i Jönköping! AAAHHHH.

Frågan som alltid följer när jag säger att jag ska flytta för att gå på folkhögskola: "Så vad ska du bli?" Och varje gång måste jag förklara att jag blir ingenting. Jag gör det för att det verkar roligt. För tvisten på det hela är att under vårterminen så kommer jag flytta till Chicago med klassen i några månader och bo på ett RIKTIGT COLLEGE. Som i alla amerikanska filmer! Och i alla böckerna! Hur coolt?

Klassen jag ska gå i kommer att bestå av 15 svenskar och 15 amerikanare, och all utbildning är på engelska. Under hösten i Jönköping så är det några redan utvalda ämnen vi kommer läsa (engelska, internationella relationer, Europas historia osv.), men i Chicago så får jag själv "plocka på mig" ämnen för att komma upp i så många credits jag behöver.

Man kan lugnt säga att jag börjar bli lite nervös nu. Eller ganska så mycket nervös. Men hur som helst så ville ge er en liten inblick i vad jag ska göra under hösten! Och också säga att jag verkligen inte har någon aning om hur mycket jag kommer blogga eller läsa under det här året. Men hoppas verkligen att jag kan hålla igång bloggen! Nu ska jag återgå till att ha ett nervöst sammanbrott. Hela den här grejen är så långt utanför min comfort zone man kan kommer, vilket är exakt varför jag vet att jag måste göra det.

 Jönköping/Chicago. Liiiite skillnad. Jag äger inte bilderna!

Kommentarer

 1. Det låter hur coolt som helst! Jönköping verkar ju himlans fint!

  SvaraRadera
 2. Åhh guuud vad roligt!!! Jag har läst kursen Internationella relationer och herregud så rolig men svår kurs! Du kommer nog få det superroligt och lite avis är jag! :D

  SvaraRadera
 3. Men åh, vad roligt! Jag bor ju en bit utanför Jönköping, i lilla Gränna, men är ofta där inne med vänner och så. Och Jönköping ÄR fint ;)

  SvaraRadera
 4. Låter riktigt kul! Jag ska förhoppningsvis också åka utomlands en termin, men det blir inte förrän 2017 i så fall. Och Jönköping ska vara rätt fint. Har alltid bott i länet, så man har ju besökt ett antal gånger. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Alltså wow. W-O-W. Sååå himla coolt!!! Hoppas och tror du kommer få ett helt fantastiskt år! :)))

  SvaraRadera
 6. Herregud, låter helt underbart! Jag hoppas att du kommer få ett underbart år! <3

  SvaraRadera
 7. Åh, vad roligt det låter. Jag är fullkomligt övertygad om att du kommer att få ett fantastiskt år! :)

  SvaraRadera
 8. Åh, vad roligt Lisa! Hoppas att du kommer att få det helt fantastiskt! :)

  SvaraRadera
 9. Södra Vätterbygdens folkhögskola? Jag gick Bibellinjen där för tre år sedan! Jag bor en bit utanför Jönköping, men pluggar på högskolan där. Lycka till! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer! :) Vad roligt att du också har gått här!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

A Clash of Kings - George R.R. Martin

Vad gör en bra karaktär?

A Game of Thrones - George R.R. Martin