Äventyr runt i Europa


Under höstlovet var jag och fyra vänner från klassen ute och reste runt i Europa. Dublin, Paris, och Amsterdam! Och vi hade det så otroligt bra att jag nu är lite smått deprimerad över att vara tillbaka i Sverige och följa de vanliga gamla rutinerna igen. Det mest magiska med resan var helt klart när vi var i Dublin och bestämde oss för att ta en buss till Glendalogh, som ligger söder om staden (se de tre första bilderna). Det kändes som att jag var i någon av alla de där fantasyböckerna jag älskat så länge. Allt runt omkring mig kändes magiskt och det var helt klart den vackraste plats jag någonsin sett.

Om det är något den här resan har gjort så är det att få mig att vilja resa mer. Jag vill se allt. Och det bästa är att jag inte längre känner att det är något som hindrar mig. Efter gymnasiet så jobbade jag ett helt år, trots att allt jag ville göra var att resa. Men det var som att jag kom med ursäkter hela tiden till varför jag inte borde åka, trots att jag jobbade och hade tillräckligt med pengar. Nu har jag hunnit vara i fyra länder sedan jag började skolan i september, och ska snart till två till innan det bär av till Chicago.

Jag läser inte så jätte mycket just nu, men mår antagligen bättre än jag någonsin gjort. Men jag började faktiskt läsa Magnus Chase igår, och tycker än så länge att den är riktigt bra!

Kommentarer

  1. Vad duktig du är på att fotografera! Jag blev så sugen på att resa nu...! :)

    SvaraRadera
  2. åhh vilka fina platser!! vill också verkligen resa så mycket.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

A Clash of Kings - George R.R. Martin

Vad gör en bra karaktär?

A Game of Thrones - George R.R. Martin