2017

(Jag skrev det här inlägget på nyårsafton, men glömde av någon anledning att publicera det. Här kommer det i alla fall! Lite försenat!)

På något sätt känns det alltid hoppfullt att starta ett nytt år. Man har 365 dagar framför sig som man kan fylla på vilket sätt man vill. Nya äventyr, nya böcker, nya människor.

2016 har gått så fort. Det är nu snart ett år sedan mitt flyg lyfte från Köpenhamn till Chicago. För ett år sedan hade jag hela äventyret framför mig. Nu kan jag säga att jag har bott i Chicago i fyra månader och rest runt i USA i ytterligare en månad. Jag saknar det lite varje dag. Det är verkligen något speciellt med att studera utomlands, och jag hoppas verkligen jag får göra det igen någon gång.

Vad har jag gjort mer? Inte läst så mycket, inte bloggat så mycket. Sett på serier. Jobbat. Bilat till Norge med mamma. Luffat runt i Skottland med min bästa vän. Rest tillbaka till Chicago över min födelsedag. Haft sprinttävling med en Trump-supporter utanför en bar i Chicago. Han tog illa upp när jag sa att jag trodde jag var snabbare än honom, så han utmanade mig till en kapplöpning. Jag vann. 

Den andra mars i år har jag och en kompis bokat en enkelbiljett till Bangkok. Så nu ska vi ut på nya äventyr! Vi har inte planerat någonting, så vi får se vart det tar oss, haha. Har inte heller någon aning om hur länge vi blir borta. Förhoppningsvis ett par månader!

I år vill jag också skriva mer. Jag vill skriva klart någonting. Det behöver inte vara ett manus på 100.000 ord. Men jag vill skriva klart en berättelse i någon form. 

Jag vill också fortsätta kämpa mot hat i alla dess former. 2016 har varit ett skrämmande år på det sättet. Många människor som hatar, när hat egentligen aldrig löser någonting. Bara kärlek och öppna armar kan lösa våra problem. Det har sagts många gånger, men är alltid värt att upprepa.

Här kommer lite olika bilder från mina resor under året. Har jag sagt att jag älskar att resa? JAG ÄLSKAR ATT RESA. Och fler resor ska det bli i år! 


Nu kör vi 2017!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

A Clash of Kings - George R.R. Martin

Vad gör en bra karaktär?

A Game of Thrones - George R.R. Martin